Homepage  / Vedete străine

Zendaya, despre cea mai mare teamă a ei din timpul filmărilor pentru „Dune”. Are legătură cu Timothée Chalamet

Zendaya, despre cea mai mare teamă a ei din timpul filmărilor pentru „Dune”. Are legătură cu Timothée Chalamet
8

de Roxana Mirea,

Zendaya a dezvăluit care a fost teama ei cea mai mare atunci când filma pentru „Dune”. Exista un aspect pentru care își făcea griji atunci când ea și Timothée Chalamet aveau de filmat o scenă în care stăteau foarte aproape unul de celălalt.

Zendaya, despre cea mai mare teamă a ei de la filmările „Dune”

Recent, Zendaya, în vârstă de 25 de ani, a spus într-un interviu care a fost cea mai mare teamă a ei în timp ce filma pentru „Dune”.

Aceasta a mărturisit că cea mai mare provocare pe care a avut-o a fost să stea aproape de colegul ei,  Timothée Chalamet, în vârstă de 26 de ani, care l-a interpretat pe Paul Atreides în filmul de succes, după ce își făcuse o „extracție de molari de minte”, potrivit filmnow.ro.

Cea mai mare teamă a mea a fost că respirația mea ar fi urât mirositoare, iar eu trebuia să filmez o scenă cu Timothée în care trebuia să fim foarte aproape”, a spus Zendaya.

Pe de altă parte, actrița a spus despre scenariul filmului că: „pentru mulți oameni este mult mai mult decât o simplă carte, este o lume întreagă în care au reușit să evadeze de ani de zile”.

Dune screening in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Zendaya și Timothée Chalamet au devenit prieteni

Zendaya și Timothée Chalamet s-au împrietenit rapid pe platourile de filmare.

„Ea e ca o gură de aer proaspăt. Are o energie grozavă”, a spus Chalamet pentru revista People despre Zendaya.

„Sunt atât de recunoscătoare că această experiență a fost cu acest tip pentru că este foarte talentat, dar și o persoană atât de bună. Ne-am putut distra și am devenit prieteni foarte buni”, a spus și actrița despre colegul ei.

Într-un interviu din august 2021, Zendaya a vorbit și despre personajul ei din „Dune”, Chani.

Partea mea este foarte, foarte mică în acest film. De aceea sunt atât de încântată să văd asta, să văd ce a făcut toată lumea.

„Am avut o discuție și cu regizorul Denis Villeneuve despre cine este Chani și puterea pe care o deține. Este o luptătoare, aceștia sunt oamenii ei. Am avut doar câteva zile să aflu despre ea, dar a fost atât de distractiv să îmi dau seama. Cum merge ea, cum vorbește? Aceasta este planeta ei, deci cum navighează ea în această lume? A fost atât de distractiv”, a spus actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton