Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zendaya și Tom Holland, actorii din „Spider-Man: Homecoming”: noul cuplu de la Hollywood

Zendaya și Tom Holland, actorii din „Spider-Man: Homecoming”: noul cuplu de la Hollywood

de Redactia Tvmania

În filmul „Spider-Man: Homecoming”, Zendaya (20 de ani) și Tom Holland (21 de ani) sunt doar prieteni, dar în viața reală, actorii au făcut următorul pas și formează deja un cuplu, scrie revista People.

O sursă apropiată actorilor a dezvăluit publicației câteva detalii despre cei doi:

„Au inceput să iasă împreună din timpul filmărilor pentru „Spider-Man: Homecoming”. Au fost foarte atenți și au dorit să țină acest lucru departe de atenția publicului, însă petrec mult timp împreună.”

Aceeași sursă susține că cei doi se potrivesc și că „sunt foarte ambițioși și au același simț al umorului”.

Cu puțin timp înaine de premiera filmului, pe 7 iulie, Holland a vorbit în cadrul unui interviu acordat celor de la revista People despre colega sa de filmări, care este vedetă Disney:

„Suntem cei mai buni prieteni. Este uimitoare”, a afirmat Tom despre Zendaya completând că ea este cea care îl ajută să facă față statutului de celebritate: „Sunt extrem de fericit să am o prietenă ca ea”, a declarat actorul.

Holland si Zendaya nu sunt singurii actori care au format un cuplu în timp ce filmau pentru seria filmelor „Spider-Man”.

Emma Stone și Andrew Garfield au început o relație în 2011, în timp ce filmau pentru „The Amazing Spider-Man”. Cei doi s-au despărțit după 3 ani de zile, păstrând o relație de prietenie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton