Homepage  / Știri

Ce se întâmplă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

Ce se întâmplă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

de Redactia Tvmania

Diseară, platoul “Cronicii Cârcotaşilor” - emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania - este luat cu asalt. Dj-ii de la Kiss FM vin să sărbătorească alături de Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu’ împlinirea a 10 ani de când formează echipa de radio.  

Andreea Marin vine la “Cronicutză” să ne spună când va dansa şi ea la emisiunea fostului soţ, aşa cum a făcut Răduleasca. Şi pentru că veni vorba despre triunghiul amoros, devenit pătrat amoros, se pare că o parte dintre cei implicaţii şi “extensiile” lor s-au întâlnit la nunta Mihaelei cu Ştefan.

Gelu Mititelu, avocat de litigii cu înjurături, divorţuri cu muşcături şi sechestru pe persoană fizică, este supărat că Diaconescu a fost acuzat că bate câmpii. Şi Adi Minune e puţin cam supărat, pentru că a dat nas în nas cu agentul antidrog Tuzgureanu.

Doamna Tănţica este mereu veselă şi zâmbitoare. Având în vedere că s-a născut la Drăgăşani, chiar în cramă, iar de locuit, a locuit o perioadă la Cotnari, n-are cum să fie altfel.

Ramona Bădescu este şi ea fericită. Domnişoara “Ochio” prezintă “Duminica în familie”. Mă rog, prezintă este mult spus, dar ce mai contează ce face, atâta timp cât este difuzată la “România Abonament”.

La finalul ediţiei Connect-R cântă cea mai nou piesă a sa.

Votează și TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton