Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zinedine Zidane, un tată mândru. Fiul lui ce mic, Elyaz, a împlinit 16 ani

Zinedine Zidane, un tată mândru. Fiul lui ce mic, Elyaz, a împlinit 16 ani

de Andra Stana,

Zinedine Zidane a avut motive de bucurie pe final de 2021. După Crăciun, celebrul fotbalist l-a sărbătorit pe Elyaz. Fiul lui cel mai mic a împlinit 16 ani, iar familia i-a pregătit o petrecere într-un hotel de lângă Marsilia, în Franța.

A fost sărbătoare mare în familia lui Zinedine Zidane

Zinedine Zidane se poate mândri cu familia sa. Acesta are patru băieți, mezinul împlinind recent 16 ani. Pe 26 decembrie, fotbalistul i-a organizat lui Elyaz o petrecere la care au fost invitate toate rudele, scrie purepeople.com.

Născut la Madrid, în anul 2005, băiatul lui Zinedine și al lui Veronique Zidane și-a sărbătorit deja a 16-a aniversare. În a doua zi de Crăciun, întreaga familie a marelui sportiv s-a adunat într-un hotel de lângă Marsilia, în Franța, pentru a-l sărbători pe mezin.

Pe rețelele de socializare, membrii familiei i-au transmis „La mulți ani” lui Elyaz.

„La mulți ani, Elyazou al meu. 16 ani în familie. Te iubesc foarte mult”, a scris Enzo.

„La multi ani, fratele meu. Te iubesc”, a adăugat Luca.

Zinedine Zidane a cunoscut-o pe Véronique pe când avea abia 17 ani, la căminul tinerilor muncitori din Cannes, unde locuiau amândoi. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994.

Enzo, 26 de ani, s-a născut la Bordeaux. Luca și Théo, în vârstă de 23, respectiv 19 ani, s-au născut la Marsilia. În ceea ce privește ultimul lor băiat, acesta a văzut lumina zilei în Spania.

Zinedine Zidane este, de altfel, de ani de zile antrenorul lui Real Madrid. Și putem spune că prin întemeierea unei familii, acesta și-a transmis pasiunea pentru sport… și talentul nebun pe care el însuși l-a moștenit, mai scrie sursa citată.

Cei patru fii ai săi s-au pregătit la Real Madrid, iar Elyaz a fost recent convocat la echipa Franței Under 17 și a fost selectat pentru a juca turul de calificare la Campionatele Europene U17, făcându-l cel mai tânăr jucător de pe listă la doar 15 ani.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton