Homepage  / Televiziune

“Ziua Mondială a Rinocerului”, la National Geographic Wild. Care sunt noutățile lunii septembrie

“Ziua Mondială a Rinocerului”, la National Geographic Wild. Care sunt noutățile lunii septembrie

de Ioana Maria,

La National Geographic Wild, pe 22 septembrie, sărbătorim “Ziua Mondială a Rinocerului” cu programe dedicate acestui animal aflat în pericol din cauza braconajului. Iar din 19 septembrie, în fiecare duminică, seria documentară “Europa sălbatică” dezvăluie renașterea spectaculoasă a naturii în cele mai variate și uluitoare peisaje ale vechiului continent.

EUROPA SĂLBATICĂ

“Europa sălbatică” dezvăluie renașterea spectaculoasă a naturii în cele mai variate și uluitoare peisaje ale vechiului continent. Temperaturile sale variază de la 40 de grade la minus 40 de grade în mai multe ecoregiuni. Europa sălbatică găzduiește specii de feline din cel mai depărtat punct nordic, precum și singurul păianjen care trăiește în întregime sub apă. Hectarele sale de păduri sunt în creștere și se mândrește cu insule în larg. Premiere: Munții Alpi: Fortăreața Iernii & Munții Alpi: Viața la înălțime (2×60) Alte documentare: Sălbatica Rusie, Sălbaticul Nord, Renașterea Europei Sălbatice și Portugalia Sălbatică.

Premiere în fiecare duminică, din 19 septembrie, de la 19:00 

FESTIVALUL HAM-HAM

National Geographic WILD prezintă Festivalul Ham-Ham, o lună de episoade despre căței, o sărbătoare dedicată prietenilor noștri necuvânători, câteodată adorabili, câteodată răutăcioși, dar mereu simpatici.
Premiere: Cesar Millan în patria câinilor 

Premiere în fiecare luni, de la 19:00

ZIUA MONDIALĂ A RINOCERULUI 

Ziua Mondială a Rinocerului a fost creată pentru a face oamenii conștienți de necesitatea de a proteja cele cinci specii existente de rinoceri: rinocerul alb, rinocerul negru, rinocerul indian, rinocerul Javanez și rinocerul de Sumatra. Trei dintre cele cinci specii de rinoceri sunt listate ca fiind pe cale de dispariție din cauza braconajului extins. În 2018, o alianță de organizații de conservare, inclusiv National Geographic Society, s-au unit pentru a sprijini un efort la nivel național condus de guvernul Indoneziei de a readuce această specie din pragul dispariției.

Pe întregul parcurs al zilei de 22 septembrie

Vezi programul complet National Geographic Wild

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton