Homepage  / Televiziune

Ziua unificării la Survivor 2022. Cum au petrecut Războinicii și Faimoșii

Ziua unificării la Survivor 2022. Cum au petrecut Războinicii și Faimoșii
12

de Roxana Mirea,

Ziua unificării, care a avut loc aseară, 29 martie, la Survivor România 2022, de la Pro TV, a fost plină de surprize pentru Faimoși și Războinici. După un meci de fotbal spectaculos, concurenții s-au spălat și s-au aranjat pentru o petrecere pe cinste.

Ziua unificării la Survivor România – 29 martie 2022

Aseară, 29 martie, concurenții Survivor România 2022, de la Pro TV, au avut parte de surprize nenumărate pentru a marca ziua unificării. Primul meci a fost unul de fotbal, între echipa de producție și cea unificată a Faimoșilor și Războinicilor.

Daniel Pavel a venit și cu o veste foarte bună pentru concurenți. Dacă vor câștiga, vor putea să doarmă timp de o săptămână pe perne și saltele. Totuși, meciul s-a încheiat cu scorul de 8 la 8.

8-8 înseamnă că nu ați câștigat, dar în ecuația unificării înseamnă că veți primi totuși pernă și saltea”, a spus Daniel Pavel, potrivit protv.ro.

După meciul de fotbal, surprizele au continuat la Survivor România 2022 în ziua unificării. Concurenții s-au bucurat de un duș, lux pe care nu și l-au permis în Republica Dominicană. În plus, au trecut și pe la salonul de înfrumusețare.

Survivor-Romania-–-29-martie-2022-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

 „Vreau să mă îmbrățișez. Mă simt moale, mă simt fericit, mă simt curat”, a spus TJ Miles.

 „Pe Laura, care de 2 luni jumate e fratele meu, să o văd cu părul și cu make-upul făcut? Adică noi eram doi băieței împuțiți și nașpa și ne acceptam așa cum eram, dar să ne vedem atât de frumoase. Mi-a umplut sufletul de bucurie când am văzut-o. Era superbă”, a spus Elena Chiriac.

Mă simt ca un bebe mic, nou-născută, acum am început viața. Nu-mi vine să cred ce am făcut acum. Nu știu, acasă nu apreciam dușul deloc. E ceva care faci zilnic, nu-i important deloc. Aici, când mi s-a dat oportunitatea să fac duș – e WOW!”, a spus și Alexandra Duli.

În momentul acesta îmi vine să mă iau în brațe. Am pielea atât de fină, mama ta, Doamne!”, a spus și Alex Delea.

Concurenții Survivor 2022, la petrecerea de unificare

După ce fetele și-au ales rochii și salopete, iar băieții cămăși lejere și pantaloni casual, cu toții s-au întâlnit într-o grădină, amenajată cu fotolii și băncuțe, au savurat câte un cocktail și au stat la povești. Concurenților nu le-a venit să creadă cât de bine arată

„Încerc acum să scanez toate fetele și să rămân cu această imagine și pe trasee”, a spus CRBL.

Vezi că după aia nu mai iei punct”, a spus Nedelcu.

După care, concurenții au luat cina împreună. De asemenea, lor li s-a alăturat și Daniel Pavel.

Vreau să marcăm momentul, pentru că este o bornă extrem de importantă, un prag la care ați ajuns și aplauzele mele pentru fiecare dintre voi”, și-a început prezentatorul Survivor discursul.

După cină, a urmat petrecerea de unificare. Concurenții s-au distrat la o discotecă, unde au avut parte de muzică live.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton