Homepage  / Vedete străine

Zoë Kravitz și Channing Tatum, surprinși în ipostaze tandre. De cât timp formează un cuplu

Zoë Kravitz și Channing Tatum, surprinși în ipostaze tandre. De cât timp formează un cuplu

de Roxana Mirea,

Zoë Kravitz și Channing Tatum au fost surprinși împreună în New York. Cei doi actori au purtat ținute asortate, în timpul plimbării lor. Zoë Kravitz și Channing Tatum sunt împreună de un an de zile și nu o dată au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze tandre.

Zoë Kravitz și Channing Tatum, surprinși în ipostaze tandre

Marți, Zoë Kravitz, în vârstă de 33 de ani, și Channing Tatum, în vârstă de 42 de ani, au fost văzuți purtând ținute asortate și ținându-se de mână în timpul unei plimbări prin New York. Amândoi purtau pantaloni maro cu tematică de toamnă, cu cămăși negre – Kravitz a purtat un maiou negru, în timp ce Tatum a purtat o cămașă cu nasturi peste un maiou alb.

Tatum și Kravitz și-au pus ochelari de soare pentru plimbare, iar actrița purta o șapcă de baseball neagră, în timp ce Tatum părea să aibă o șapcă portocalie în mâna stângă.

Zoë Kravitz și Channing Tatum au împlinit un an de relație în această vară și sunt „foarte fericiți” împreună, a declarat o sursă pentru PEOPLE în august.

Sunt foarte fericiți. Carierele lor sunt un mare obiectiv și împărtășesc această pasiune”, a declarat sursa. „Când sunt liberi, sunt foarte discreți. Se bucură de seri liniștite alături prieteni, dar de cele mai multe ori, stau doar acasă.”

Channing are o relație serioasă cu Zoe. Nu este doar o aventură”, a adăugat sursa.

Zoë Kravitz și Channing Tatum au fost văzuți împreună în timpul verii, în vacanță în Positano, Italia, împreună cu fiica lui Tatum, Everly, în vârstă de 9 ani. Și, deși cei doi actori au fost fotografiați sărutându-se pe un iaht, ei încearcă să își țină relația departe de ochii publicului.

Tatum încă prioritizează timpul petrecut cu fiica sa, pe care o are cu fosta soție, Jenna Dewan.

Zoe Kravitz l-a ales pe Channing Tatum să joace în viitorul ei film

În august, Zoe Kravitz a vorbit despre colaborarea cu Tatum la viitorul ei film, într-un interviu pentru revista WSJ. Este vorba despre viitorul film „Pussy Island”, care reprezintă debutul regizoral al actriței. Ea l-ales pe Tatum să joace în această peliculă.

„Când faci lucruri cu oamenii, este un spațiu foarte sacru, iar atunci când ești compatibil cu cineva din punct de vedere creativ, de multe ori se deschid alte canale, pentru că împărtășești tot ce ai în tine„, a spus Kravitz.

„Sunt foarte recunoscătoare că acest film l-a adus în viața mea în acest fel”, a adăugat ea despre Tatum.

Actrița din „Batman” a spus că, atunci când l-a ales pe Tatum, a vrut „pe cineva care nu a mai jucat un personaj întunecat până acum, pentru că eu cred că este interesant să urmărești pe cineva care a jucat mai mult rolul băiatului din vecini, al băiatului bun, al interesului amoros, toate astea”.

Am simțit, chiar și de la distanță, înainte de a-l cunoaște, că este feminist și că nu se teme să exploreze acest întuneric, pentru că știe că nu este așa ceva”, a explicat Kravitz pentru WSJ Magazine. „De aceea am fost atrasă de el și am vrut să mă întâlnesc cu el. Și am avut dreptate”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton