Homepage  / Articole

Zoe Saldana era logodită când s-a cuplat cu Bradley

Zoe Saldana era logodită când s-a cuplat cu Bradley

de Redactia Tvmania

Nu mai este niciun secret că Zoe Saldana și Bradley Cooper formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului. Ce nu se știa însă este că actrița nu renunțase încă la inelul de logodnă primit de la Keith Britton atunci când a început relația cu starul din „Marea mahmureală”, scrie National Enquirer.

Deși ziua poza fericită alături de logodnicul ei, Zoe Saldana petrecea nopțile în cluburi, alături de nimeni altul decât Cooper. Un martor citat de revista americană a spus că cei doi păreau a fi „doi liceeni îndrăgostiți”.

„După felul în care ea și Bradley se comportau, nu puteai să ghicești faptul că Zoe avea la acel moment un logodnic”, a spus sursa menționată.

Zoe (33) și Bradley (36) făceau parte la acea vreme din membrii exclusivi ai unui club din New York, unde au ajuns după ora 3 dimineața. Aceeași sursă spune că au venit alături de alți 20 de oameni, dar se vedea cu ochiul liber că cei doi erau mai mult decât amici.

Ei au plecat împreună, îmbrățișați, iar peste doar câteva ore Zoe Saldana ajungea la aeroportul din Los Angeles fără a mai purta inelul de logodnă pe deget.

Un prieten al noului cuplu a declarat că Zoe avea probleme în relația cu logodnicul ei, și tocmai de aceea a început o idilă cu colegul ei de platou.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton