Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zoe Saldana nu mai vrea iubiţi actori

Zoe Saldana nu mai vrea iubiţi actori

de Redactia Tvmania

Actriţa Zoe Saldana (34 de ani) s-a săturat de iubiţi actori, după un deceniu la braţul lui Keith Britton (actor convertit în om de afaceri) şi o relaţie eşuată cu colegul Bradley Cooper, a povestit ea pentru revista „Allure”.

Zoe Saldana a aflat pe pielea ei ce înseamnă să te întâlneşti cu un coleg de breaslă şi declară sus şi tare că nu mai vrea iubiţi actori într-un interviu pentru revista „Allure”.

Actriţa de 34 de ani – care joacă consistent în ultima peliculă din seria „Star Trek” – a avut o relaţie de zece ani cu actorul Keith Britton, după care una destul de tumultuoasă (cu despărţiri şi împăcări, terminată cu câteva fix înainte de Revelionul 2012) cu Bradley Cooper.

De fapt, actriţa (a cărei greutate a apărut pe coperta „Allure” – 52 de kg, înfuriindu-i din nou pe cei care susţin că promovarea starurilor foarte slabe este dăunătoare pentru femeile obişnuite, mai ales tinere, care se supun la înfometare pentru a arăta ca idolii lor) spune că se gândeşte să aibă o familie deloc tradiţională, în care bărbaţii să nu fie implicaţi deloc!

„S-ar putea să sfârşesc prin a-mi creşte copiii cu o femeie, atât de androgină sunt”, a adăugat ea, vrând să sublinieze că are atât calităţi feminine, cât şi masculine.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton