Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Zorro” va fi femeie, într-un serial scris de Robert Rodriguez

„Zorro” va fi femeie, într-un serial scris de Robert Rodriguez

de Redactia Tvmania

Cunoscutul regizor Robert Rodriguez va face echipă cu sora lui, regizoarea și scenarista Rebecca Rodriguez, pentru a realiza serialul „Zorro”, care va avea în centru, de data aceasta, o eroină, informează deadline.com.

Noul proiect aparține unei întregi echipe creative, din care fac parte, alături de cei doi cineaști, Sofía Vergara, care va fi producător executiv prin compania ei, Latin World Entertainment, producătorul executiv Ben Silverman și Howard T. Owens, fondatorul companiei Propagate Content.

În centrul poveștii se va afla eroina justițiară Sola Dominguez, o artistă underground care luptă pentru justiție socială, reprezentând varianta contemporană (și feminină) a legendarului Zorro. După ce își dezvăluie identitatea, viața ei e amenințată de o grupare criminală.

Scenariul va fi scris de Robert și Rebecca Rodriguez, iar regia va fi semnată Rebecca Rodriguez. Sofía Vergara a mai colaborat cu Ben Silverman la numeroase proiecte. Premiată cu Emmy și Globul de Aur pentru rolul din serialul HBO „O familie modernă”, actrița de origine columbiană Sofía Vergara s-a implicat, de asemenea, ca producător executiv, în versiunea spaniolă a serialului „Neveste disperate”.

Robert Rodriguez trebuia să regizeze inițial „Masca lui Zorro” (1998), cu Antonio Banderas, dar a renunțat la proiect. Rebecca Rodriguez a semnat regia serialelor „Queen of the South” (difuzat între 2018 și 2019) și „Nancy Drew” și a semnat două episoade din „Expresul zăpezii” (2021), cu Jennifer Connelly, care va reveni cu un nou sezon în 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton