Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zvonurile au fost confirmate. Cine va fi noul Willy Wonka

Zvonurile au fost confirmate. Cine va fi noul Willy Wonka

de Redactia Tvmania

Deadline a aflat că actorul Timothée Chalamet va interpreta personajul Willy Wonka, în noua producție Warner Bros/Mars Distribution regizată de Paul King.

Zvonurile că actorul nominalizat la Oscar pentru „Call Me by Your Name” (2017) ar putea fi următorul Willy Wonka au fost confirmate de Deadline: Timothée Chalamet va fi eroul unui prequel la „Charlie de fabrica de ciocolată”. Este vorba despre filmul „Wonka” care-l va urmări pe tânărul Willy Wonka la începuturile aventurilor sale, pe vremea când s-a întâlnit cu Oompa-Loompas, eficienții muncitori din fabrica sa de dulciuri. Regia i-a fost încredințată lui Paul King, care a mai făcut „Paddington”.

Printre actorii care-au fost vizați de rolul titular s-a aflat l-a început Ryan Gosling, dar producătorii și-au dat seama că au nevoie de cineva mai tânăr, cum ar fi Tom Holland, noul Spider-Man. În final însă lozul câștigător a fost tras de Timothée Chalamet, așa că după Gene Wilder, în 1971, și Johnny Depp, în 2005, el va fi următorul actor care-l interpretează pe Willy Wonka.

Timothée Chalamet are un program foarte încărcat

Wonka” se află acum în stadiul de preproducție, iar premiera este programată pentru anul 2023. Dar până atunci, Timothée Chalamet mai are încă patru pelicule, în diverse stadii de producție, în care-l vom vedea. „Dune”, în care are rolul principal, acela al lui Paul Atreides, și care a tot fost amânat din cauza pandemiei, ar trebui să intre în cinematografe anul acesta, pe 1 octombrie. „The French Dispatch”, al lui Wes Anderson, în care are rolul Zeffirelli, a fost terminat, dar nu are încă o dată de lansare.

În postproducție se află și comedia de la Netflix „Don’t Look Up” care va ajunge pe platformă anul acesta și în care Timothée Chalamet joacă alături de o distribuție prestigioasă: Leonardo DiCaprio, Matthew Perry, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Ron Perlman, Meryl Streep. Iar pelicula la care filmează chiar acum este „Bones & All”, în care lucrează chiar cu regizorul Luca Guadagnino, cu care a făcut „Call Me by Your Name”.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton