Homepage  / Ultimul număr

„Dansul dragostei 3-D”, un film pentru îndrăgostiţi, şi nu numai

„Dansul dragostei 3-D”, un film pentru îndrăgostiţi, şi nu numai

de Redactia Tvmania

Pelicula “Dansul dragostei 3-D” are cu ce să-i atragă pe adolescenţi, si nu numai, în sălile de cinema: coregrafii senzaţionale, poveşti de dragoste, toate în şi tehnologie 3D.

.

Povestea filmului “Dansul dragostei 3-D” se ţese în jurul lui Luke (Rick Malambri), un dansator de street-dance orfan, care face tot posibilul să nu fie evacuat din adăpostul său.

Alături de trupa sa, “House of Pirates” (Casa Piraţilor), încearcă să câştige un concurs de dans care are un premiu mare în bani. Însă rivalii săi de la House of Samurai (Casa Samurailor) nu sunt chiar aşa uşor de învins, mai ales că nu joacă tocmai curat.

Luke îşi va uni însă forţele cu Moose (Adam Sevani) şi Natalie (Sharni Vinson), o tânără de care se şi îndrăgosteşte, pentru a le arăta samurailor ce înseamnă o coregrafie de nota 10.

Cu mult dans, dar fără lipici la box-office

Din păcate, filmul lui Jon Chu nu a reuşit să dea lovitura la box-office-ul american având cele mai slabe încasări dintre celei trei părţi. Criticii spun că, deşi beneficiază de efecte 3D şi are un format audio special (folosit şi la “Toy Story 3”), filmul pierde la capitolul poveste, care nu este foarte diferită de primele două părţi, din 2006 şi 2008. Coloana sonoră nu va dezamăgi însă nici de data aceasta.

Citeşte textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton