Homepage  / Articole

„Moștenitorii” – o nouă telenovelă începe la Acasă

„Moștenitorii" - o nouă telenovelă începe la Acasă

de Redactia Tvmania

Mario Cimarro şi Marlene Favela sunt din nou împreună pe micile ecrane într-o telenovelă de excepţie, o poveste de iubire născută din rivalitate, „Moştenitorii” („Los Herederos del Monte”).

După ce au făcut cuplu în telenovela „Pisica sălbatică”, cei doi actori trăiesc o nouă poveste pasională de iubire, din care nu lipsesc intrigile, răzbunările, situaţiile neaşteptate, despărţirile şi împăcările.

Pentru Marlene Favela rolul din „Moştenitorii” reprezintă întoarcerea sa în lumea telenovelelor, după o absenţă de patru ani.

Cu o distribuţie internaţională, producţia „Moştenitorii” a fost filmată în locaţii pitoreşti din Columbia, iar telenovela a fost distribuită în peste 15 ţări din întreaga lume. Telenovela a fost realizată de Telemundo, în 2011.

Telenovela spune povestea fraţilor adoptaţi Del Monte şi a fiicei înstrăinate, care vine după moartea tatălui să-şi reclame drepturile la moştenire. Serialul îi are în distribuţie, pe lângă cubanezul Mario Cimarro şi actriţa mexicană cu origini venezolane, spaniole şi libaneze, Marlene Favela, pe actorul şi modelul Jose Luis Resendez, („Cameleonii”, „Paradisul blestemat”), pe Fabian Rios („Fără sâni nu există Paradis”), Ezequiel Montalt („Demon şi înger”, „Cealaltă faţă a Analiei”) și pe Jonathan Islas.

„Moștenitorii”, o poveste plină de intrigi

Viaţa celor cinci fraţi Del Monte este tulburată atunci când, după moartea tatălui lor adoptiv, îşi face apariţia Paula Del Monte, fiica biologică a acestuia, care îşi reclamă dreptul la moştenire. Intrigile nu întârzie să apară, dar din rivalitate şi răzbunare se naşte o iubire pasională între Paula, interpretată de Marlene Favela şi Juan, cel mai mare dintre fraţii Del Monte, interpretat de Mario Cimarro.

„Personajul pe care mi-am dorit întotdeauna să-l interpretez este Paula”, spune Marlene Favela. „Este o femeie puternică, de caracter, diferită de toate personajele principale pe care le-am jucat până acum.

„Moștenitorii” va fi difuzată din 18 iulie în fiecare zi, la Acasă, de la 19.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton