Homepage  / Ultimul număr

„Vocea României” Ştefan Stan a crezut în şansa lui

„Vocea României” Ştefan Stan a crezut în şansa lui

de Redactia Tvmania

Ştefan Stan, primul deţinător al titlului „Vocea României” - emisiunea desemnată „cel mai bun talent show ” la Premiile TV Mania 2011 - a depăşit nenumărate obstacole pentru a ajunge la acest rezultat.

Maxima „primii vor fi cei dintâi” se aplică în cazul lui Ştefan Stan. După trei luni de confruntări, repetiţii şi apariţii pe scenă acompaniate de emoţii, concurentul care a spart gheaţa la „audiţiile pe nevăzute” şi-a adjudecat titlu de „Vocea României”.

„Smiley mi-a zis că dacă voi veni în echipa lui va face din mine Ştefan cel Mare. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis şi am avut mare încredere în el”, spunea câştigătorul concursului de talente la scurt timp după aflarea rezultatului.

Ştefan Stan (34 de ani) cântă de la o vârstă fragedă, iar o amintire îi tot revine în minte de când a ajuns în etapele finale ale show-ului. „Când aveam zece ani obişnuiam să cânt <> cu prietenii. La un moment dat a venit un domn în vârstă la mine şi mi-a zis: <>. Nu ştiu dacă a fost un imbold, dar acum, făcând legătura, poate că a avut dreptate”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton