Homepage  / Articole

Fiica lui Whitney s-a drogat imediat după înmormântare

Fiica lui Whitney s-a drogat imediat după înmormântare

de Redactia Tvmania

Bobbi Kristina nu s-a dezlipit de lângă bunica ei, Cissy, pe toată durata ceremoniei de înmormântare a lui Whitney Houston, care a avut loc sâmbăta trecută. Imediat după terminarea funeraliilor, însă, tânăra a dispărut fără urmă, pentru a găsi, se pare, alinarea în droguri, scrie Daily Mail.

„Toată lumea era stresată şi o suna întruna pe mobil pe Bobbi Kristina”, a spus un prieten de familie publicaţiei „The Daily Beast”.

„Era atât de multă agitaţie încât Bobbi s-a putut furişa. Doamna Cissy era chiar lângă ea”, a mai spus sursa.

Soarta lui Bobbi Kristina îi îngrijorează pe toţi din familie, mai ales că adolescenta a crescut văzându-şi mama luând droguri, şi a fost deja internată într-o clinică de dezintoxicare în trecut.

Bobby Brown nu a plâns-o pe fosta soţie

Deşi a făcut act de prezenţă la ceremonia de înmormântare, Bobby Brown a plecat la scurt timp, motivând că bodyguarzii nu l-au lăsat să îşi aleagă unde să stea, cu atât mai puţin să îşi vadă fiica.

„Am fost așezați de către cei de la securitate și apoi am fost rugați să ne mutăm de trei ori. Nu pot să înțeleg de ce s-au purtat așa cu membrii familiei mele”, a spus Brown.

„În această zi trebuia să îi aducem un ultim omagiu lui Whitney. Mă îndoiesc că ea ar fi vrut să se întâmple una ca asta”, a zis cântărețul.

În seara ce a urmat, cântăreţul a susţinut un concert, în timpul căruia i-a dedicat lui Whitney mai multe momente emoţionante. Mai apoi, el a mers să bea alături de nişte prieteni într-un restaurant, ca încălzire pentru drumul făcut ulterior într-un casino.

Citește și:

Bobby Brown, scandal la ceremonia lui Whitney

Vedetele se adună la înmormântarea lui Whitney

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton