Homepage  / Articole

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

de Redactia Tvmania

Tragica moarte a divei Whitney Houston a bulversat nu numai întreg mapamondul, dar mai ales familia artistei. Cea mai afectată a fost fiica lui Whitney, Bobbi Kristina (18), care a avut nevoie de două internări în spital pentru a-şi reveni din şoc, scrie dailymail.co.uk.

Disperarea a atins cote maxime în mintea tinerei Bobbi Kristina, mai ales după ce ea nu a fost lăsată de bodyguarzi să intre în camera de hotel în care mama ei murise. Adolescenta a leşinat la scurt timp de la aflarea veştii, ca urmare a cantităţii mari de alcool băute în prealabil şi a unui sedativ dat de unul dintre membrii familiei pentru a o calma.

Prietenii de familie ai familiei lui Whitney Houston sunt acum îngrijoraţi că fiica divei şi-ar putea pune capăt zilelor din cauza depresiei în care a picat.

Whitney Houston ar fi murit înecată

Deşi rezultatele autopsiei nu au fost făcute încă publice, există o serie de speculaţii care spun că Whitney ar fi avut o mare cantitate de apă în plămâni. În plus, se pare că artista ar fi adormit în cadă, după ce ar fi înghiţit un cocktail de sedative. Acestea, amestecate cu alcoolul băut de Whitney, ar fi singura cauză a morţii.

Până la terminarea anchetei, a spus reprezentantul poliţiei citat de publicaţia britanică, niciun membru al familiei nu va avea acces la trupul neînsufleţit al artistei.

Whitney Houston a fost găsită fără suflare, în cada apartamentului ei luxos din hotelul Beverly Hills, de către unul dintre bodyguarzii săi.

Citeşte şi:

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Whitney Houston trăiește din mila apropiaților

Whitney Houston îşi revine cu ajutorul iubirii lui Tyrese Gibson

Whitney Houston rămâne internată la dezintoxicare

Whitney Houston este în pericol de moarte

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton