Homepage  / Articole

Bobby Brown nu are voie la înmormântarea lui Whitney

Bobby Brown nu are voie la înmormântarea lui Whitney

de Redactia Tvmania

Chiar dacă au fost căsătoriți timp de 14 ani și aveau împreună o fiică, fostul soț al lui Whitney Houston nu va participa la ceremoniile funerare care sunt programate să aibă loc în acest sfârșit de săptămână în orașul natal al artistei.

Un membru al familiei Houston, a cărei identitate nu a fost dezvăluită de publicația Daily Mail, l-a avertizat pe Bobby Brown nici măcar să nu încerce să vină la înmormântare. Motivul este simplu, clanul Houston nu îl agreează pe Brown, despre care se spune că ar fi împins-o pe Whitney spre droguri.

Bobby Brown, care a fost devastat de vestea morții fostei sale soții, ar fi vrut să meargă la funeralii pentru a-i fi alături fiicei Bobbi Kristina.

Aretha Franklin a fost invitată să cânte

Deși inițial s-a speculat că familia îi va organiza lui Whitney o slujbă de înmormântare la care urmau să fie invitați 18.000 de oameni, noile informații vorbesc despre o ceremonie intimă.

„Familia le mulțumește fanilor, prietenilor și presei, dar acum este timpul să aibă parte de intimitate”, a spus o sursă.

Clive Davis, la a cărui petrecere a mers pentru ultima oară Whitney Houston, a fost cel care a rugat-o personal pe nașa regretatei artiste, Aretha Franklin, să cântă la ceremonia din acest weekend, scrie etonline.com.

Citește și:

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton